Spansk I – Nybegynner
Spanskkurs Nivå2
Spansk II Videregående
Den Beste Presang: Et Gavekort

Frihet til å lære!

E-learning eller nettstudier har økt de siste årene, og det er virkelig ikke vanskelig å se hvorfor. På den ene siden har e-Learning blitt enormt populære av den enkle grunn at det er mye mer fleksibelt enn tradisjonelle kurs. Du kan lære når og hvor det måtte passe best etter ønske og behov. Hos meg du kan lære spansk. ¿Qué tal?

blurred-background-casual-daylight-2872878

Du kan engasjere deg i multimedia innhold og læremateriell når det er mest praktisk for deg. Enda bedre, du trenger ikke å reise noe sted for å studere, du kan ganske enkelt logge deg på der du er: hjemme, kontoret, utlandet, osv. Du har dermed frihet til å lære!

Selvstudie kurs på nett pluss én-til-én undervisning med lærer på videokonferanse

Vi skal bruke et komplett læremiddel for elever på nivå I og II. Det er nettbasert og har alle ressurser samlet på ett sted. Elevene trenger bare å opprette brukernavn og passord for å få tilgang. Dette er ikke en «App» som mange andre tilbyr, men en online plattform for nordmenn som vil lære spansk. Programmet er utarbeidet og utviklet av seriøse norske og spanske fagpersoner. 

Læremiddelet er delt inn i to nivåer med et stort utvalg av temaer. Hvert tema tar utgangspunkt i en video eller en fotofortelling. I tillegg finnes det lydfiler, animasjoner, grammatikk-, glose- og uttaletrening. Skriftlig og muntlig arbeid kan lagres i en personlig mappe som elevene deler med læreren. Oppgavene er bygget rundt de fem ferdighetene lytte, lese, tale, samhandle og skrive. Innenfor hver ferdighet er det tre løp som gir rom for differensiering. Et eget lærernettsted gir tips til undervisningen, ekstramateriale, nyttige lenker og referanser. Ikke minst for du  én-til-én undervisning med lærer på videokonferanse.

Om lærer

Jeg heter Gabriella Macchi og kommer fra Uruguay, Sør-Amerika. Morsmålet mitt er spansk. Jeg er en oversetter, spansk lærer, Zumba instruktør, gründer og ikke minst a spiritual seeker.
Jeg kom til Norge for tjue år siden og begynte å jobbe blant annet som oversetter, spansk lærer og Fitness instruktør. 

Takket bare denne kombinasjonen lærte jeg fort at interessen for spansk og latinsk kultur var stor blant nordmenn. Gleden ved å kunne bidra til kulturell utveksling ga meg derfor drivkraften til å starte med egen undervisning innenfor spansk språk, dans og kultur.

Når teknologien nå gjør dette så enkelt vil jeg også utvide dette med nettundervisning. På kurset gir jeg deg tilgang til en fantastisk selvstudie nettplattform godkjent for nordmenn som vil lære spansk. Du bestemmer selv din egen kursprogresjon. Vi skal kombinere e-learning med én-til-én undervisning på videokonferanse så avstanden blir ikke noe problem. Jeg skal veilede og hjelpe deg med alt du trenger! Ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på.

Dette er mitt hjemland
Uruguay med et ord

Start video

Hvorfor lærer spansk?

Selv om vi sannsynligvis kunne fylt en bok med alle grunnene for å lære spansk, har vi begrenset det til topp fem:

En fargerike kultur

Det å beherske Spansk gir deg større forståelse for kultur og opplevelser disse stedene har å by på.

Flamenco finnes i mange versjoner, fra den turistifiserte og lett tilgjengelige versjonen, til den ballettaktige institusjonaliserte formen, og videre til den mer «opprinnelige», folkelige formen man kan finne på såkalte «peñas» og ved ulike fester, høytider og festivaler.

Spania er verdenskjent for sin arkitektur. Det er rangert etter Italia som å ha den høyeste mengden beskyttede UNESCOs verdensarvsteder.
Katedraler og kirker i Spania er virkelig ekstraordinære.

Tango: fra Argentina og Uruguay til verden

Tango er en musikksjanger med røtter i Argentina og Uruguay. Tangoen inneholder elementer fra de forrige sjangrene habanera, milonga og candombe. Bandoneón, piano, strengeinstrumenter og vokal er viktige elementer i tangoorkestre, men tango kan også fremføres som en sang for en ensom gitar. Carlos Gardel blir av mange ansett for å være den mest fremtredende tangosangeren gjennom tidene. Tango kan fremføres med vokal eller helt instrumental.